koelen van de woning met aircoU herkent het vast, het drukkende en benauwde gevoel in uw woning tijdens de zomer. Een raam open zetten maakt het vaak alleen maar erger. En als gevolg van de toenemende isolatie van woningen blijft de warmte steeds meer in de woning hangen. Heeft u wel eens gedacht aan het plaatsen van een airconditioner? In de huidige wooncultuur neemt het belang van welzijn en welbehagen steeds verder toe. Een aangenaam ingericht interieur waarin we onszelf herkennen en tot rust komen wordt vaker aangevuld met systemen die ons comfort thuis op alle mogelijke gebieden verhogen. Uitgekiende verlichting en verwarming, domotica, curved televisies, apps die het mogelijk maken diverse apparaten via de smartphone en tablet te bedienen (de zogenoemde Smart Home), noem maar op. De wereld staat niet stil!

Een investering in comfort
Ook ons omgevingsklimaat speelt een grote rol voor de atmosfeer in huis. Het is een bewezen feit dat de mens optimaal functioneert binnen een zeer nauw temperatuur- en vochtigheidsinterval. Te warm, te koud, te vochtig en we voelen ons minder goed in ons vel. Airconditioning verjaagt het drukkend gevoel dat ’s zomers vaak in huis hangt en creëert een aangenaam woon- en leefklimaat in elke ruimte. Airconditioning zorgt ervoor dat u zich optimaal thuis voelt in uw eigen woning!

Volop keuzemogelijkheden: single of multisplit?
Samsung biedt u een uitgebreid assortiment airconditioners, die goed passen bij uw comfort wensen. Wilt u één ruimte in uw woning koelen of verwarmen? Dan is een split systeem de beste optie. Dit systeem bestaat uit één binnenunit en één buitenunit. Deze modellen kunnen eenvoudig worden geïnstalleerd en zorgen snel voor een comfortabel binnenklimaat. Kijk hier voor ons volledige assortiment single split airconditioners. Als u meerdere ruimten in uw woning wilt verwarmen of koelen, bijvoorbeeld een woon- én slaapkamer, dan is de keuze voor een multisplit systeem snel gemaakt. Het fluisterstille systeem bestaat uit één buitenunit, waarop naar wens en vereiste capaciteit tot wel vijf binnendelen op kunnen worden aangesloten.